E-learning voor gastouder en ouders

01-03-2018 00:00
 • E-learning voor gastouder. Ook voor ouders!

 •  

 • Pebbel E-learning
  Pebbel E-learning is een programma dat in het kader van Ontwikkelingsgericht Werken is ontwikkeld door het Dienstencentrum Kinderopvang. Het programma is bestemd voor gastouders die met kinderen werken in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar en sluit aan op de Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang. Bovendien is de werkwijze uitstekend te gebruiken in combinatie met VVE programma's. 

  Pebbel E-learning biedt de volgende modules:
  ·         Ontwikkelingsgericht werken
  ·         Bewegen met peuters,
  ·         Een planning maken,
  ·         Gezond eten en drinken,
  ·         Kinderen en emoties
  en je kunt gebruik maken van online observatieformulieren (kindvolgsysteem), waarmee je je gastkindje(s) kan observeren. 

  Catch! E-learning (voor 4+ kinderen)

  Werk je met kinderen in de basisschoolleeftijd? Dan is CATCH! het programma waarmee je direct aan de slag kunt. In een zeer korte tijd leer je met deze E-learning cursussen dat je nog meer uitdaging en speelplezier kunt bieden aan je gastkinderen. CATCH! is het programma dat speciaal is samengesteld voor iedereen die werkt met kinderen van 4 tot en met 13 jaar.
  Bij het aanbod wordt rekening gehouden met de belevingswereld en ontwikkeling van kinderen in deze leeftijdscategorie. De cursussen zijn bestemd voor gastouders die meer uit hun werk én de kinderen willen halen. Het CATCH! programma bestaat uit de volgende E-learning modules:
  ·         CATCH! Theaterspel
  ·         CATCH! Sport en Spel
  ·         CATCH! Kinderen en emoties
  ·         CATCH! Gezond eten met kinderen
  ·         CATCH! Omgaan met pestgedrag
  ·         CATCH! De digitale wereld van kinderen.
   
  Elk onderdeel wordt afgesloten met een toetsje waarvan je het certificaat direct kunt downloaden. 
  Alle E-learning cursussen zijn direct op de praktijk gericht en eenvoudig toe te passen. En je raakt nooit uitgeleerd. Want ieder kwartaal is er weer een nieuwe cursus.